ik ben

FD - Het Financieele Dagblad digitaal

FD - Het Financieele Dagblad digitaal
FD - Het Financieele Dagblad digitaal
Klik voor een vergroting
 taal  frequentie  losse verkoop  vanaf
 nl  dagelijks  € 3,30 per nr  € 0,58 per nr

Het FD is voor ambitieus en ondernemend Nederland de nieuws- en inspiratiebron. Dagelijks biedt het FD je zeer waardevolle inspiratie met relevante informatie over bedrijven, toepassing van technologieën, financiële analyses, carrièretips en nog veel meer. Het FD schrijft over actuele interessante gebeurtenissen op economisch, financieel en politiek gebied. Het FD inspireert met artikelen over succesvolle ondernemers. Het FD is modern, met voor elk platform een speciale versie: krant, website, iPad, iPhone, Android tablets.

Zeer nuttig voor je persoonlijke groei en meer concreet voor je scriptie, cases, kritische vragen en onderzoek. Abonneer je dus op Het FD Digitaal Studenten abonnement, nu een jaar lang, voor € 15 per maand:- Elke dag de krant digitaal op je pc, tablet of telefoon
- Toegang FD.nl + FD App
- Maandelijks opzegbaar, doorlopend abonnement

Voorwaarden studentenabonnement:
Je bent ingeschreven als student, bent uitwonend en niet ouder dan 26 jaar. Het FD Studentenabonnement is een jaarabonnement (€ 180), dat je per maand (€ 15) betaalt. De looptijd is 1 jaar, daarna is het abonnement maandelijks op te zeggen. Je komt niet langer meer in aanmerking voor het studententarief na beëindiging van je studie of aan het eind van het kwartaal waarin je 27 wordt.
Helaas kan dit abonnement niet cadeau worden gegeven. Meer titels met maandincassoperiode basis prijs  korting  student     
12 mnd (E 15,00 p/mnd) € 504,00  € 324,00  € 180,00  Bestel!

THE ECONOMIST

TIME

The Guardian Weekly

Financial Times

The New York Times (Int. edition)
Tell a friend
Tip een vriend(in) over dit tijdschrift!