BladenMix
'Het ideale keuze- en kennismakingsabonnement'

Iedere week een ander blad op de mat!Stel uw eigen BladenMix samen! Maak op basis van je persoonlijke belangstelling of die van gezin, kantoor of praktijk een selectie uit de hieronder aangeboden titels. Selecteer zo veel bladen als gewenst. De enige spelregel is dat er minimaal 2 weekbladen én minimaal 2 van de overige bladen geselecteerd worden.

De geselecteerde bladen worden wekelijks, elkaar afwisselend, thuis bezorgd, of op kantoor of in de praktijk. Volgens een vast schema valt iedere week één van de geselecteerde bladen in de brievenbus.

Wijzigingen zijn kosteloos en onbeperkt. De keuze van de titels binnen het abonnement kan op ieder moment tussentijds gewijzigd worden. Via de website of met een simpel telefoontje of mailtje.

Omzetten naar een gewoon abonnement. Het omzetten van een in de BladenMix opgenomen titel naar een vast week- of maandabonnement is eenvoudig te realiseren. Stuur een mail naar onze klantenservice en het abonnenement wordt per omgaande aangepast. Bellen mag natuurlijk ook.

Alle bladen zijn altijd vers van de pers! De toegezonden bladen zijn altijd de nieuwste net uitgekomen nummers. De bladen worden geleverd in dezelfde week als waarin zij voor het eerst in de kiosk verschijnen.

Bespaar op de kioskprijs! Via BladenMix zijn de bladen een stuk goedkoper dan in de losse verkoop. BladenMix levert behalve een unieke kennismakingformule en een flexibel abonnement dus ook nog eens een uiterst aantrekkelijke besparing op van zo'n 50%.                       Maak 
op basis van persoonlijke voorkeur
                         een selectie uit de onderstaande titels: Stap 1: Selecteer (minimaal) 2 weekbladen (of meer)
 
Stap 2: Selecteer (minimaal) 2 van de overige bladen (of meer)
 
Stap 3: Ga door naar het aanvraagformulier

 
Eenvoudig te bestellen

Stap 1: Bekijk de weekbladen en selecteer (minimaal) 2 of meer titels. 

Stap 2: Bekijk de overige bladen en selecteer (minimaal) 2 of meer titels. 

Stap 3: Klik op doorgaan, vul de periode in, vul de adresgegevens in en klik op verzenden.

BladenMix regelt de rest.

Prijzen
Iedere week, een jaar lang voor € 168,00
Iedere week, een half jaar lang voor € 89,00
Iedere week, een kwartaal voor € 46,00
Geselecteerde titels
laden...
At Random abonnementen

Klik hier voor kortingsabonnementen op individuele titels.
Ruim 150 aanbiedingen