Hoe werkt het

 


Uit het actuele Bladenmix aanbod kies je minimaal 2 'weekbladen' en 2 van de 'overige bladen'. Aan het aantal te selecteren bladen is geen (maximum) limiet gesteld.

Iedere week, gedurende de looptijd van je abonnement, krijg je dan één van de door jouw geselecteerde bladen toegestuurd.

Het abonnement loopt gedurende de door jouw aangegeven periode van een kwartaal, een half jaar of een jaar en je ontvangt 6 weken voor het eind van de gekozen periode een verzoek of je weer wilt verlengen. Indien er sprake is van een cadeauabonnement, stopt het abonnement automatisch aan het einde van de periode.

De opzegging van een lopend abonnement dient schriftelijk of telefonisch plaats te vinden, uiterlijk zes weken voor het einde van de lopende abonnementsperiode.

Indien de uitgever van één van de geselecteerde  bladen niet, of niet tegen voorwaarden zoals tussen de uitgever en Bladenmix overeengekomen, kan of wil leveren, krijgt je als Bladenmixabonnee een door jezelf te selecteren alternatief tijdschrift uit het actuele aanbod ter vervanging aangeboden.

In geval van 'niet-bezorging' in een bepaalde week, wordt het missende tijdschrift alsnog nagestuurd of het lopende abonnement wordt met een week verlengd.

De bladen van het Bladenmix abonnement kunnen uitsluitend binnen Nederland bezorgd.