Zoek titels

Wie zijn wij?

ISS is een onafhankelijke organisatie vóór en dóór studenten, met als doel een goed gesorteerd pakket tijdschriften in abonnementsvorm aan te bieden aan studenten, scholieren, docenten. En dat tegen zo gunstig mogelijke abonnementstarieven.

Hieronder 6 belangrijke voordelen die ISS te bieden heeft:

1. De laagste prijs! ISS zorgt er voor dat je je als student, scholier of docent tegen zo laag mogelijke tarieven kunt abonneren. ISS investeert namens de gezamenlijke uitgeverijen veel tijd geld en moeite in de studentenmarkt met als doel bij te dragen aan het creëren van een gezonde lezersmarkt binnen de doelgroep.

2. Een ruime keuze! Het titelaanbod is ruim en gevarieerd en beperkt zich tegelijkertijd tot de beste titels in hun segment. Van opinieweekbladen en vakbladen tot lifestylebladen.

3. Géén limiet en jarenlange korting! Aan het aantal abonnementen dat je als student of docent via ISS kunt bestellen is géén limiet gesteld. Voor de meeste titels geldt dat je deze gedurende je gehele studietijd met korting kunt blijven lezen.

4. Géén langlopende verplichtingen! Als abonnee via ISS heb je in de regel géén verplichting om je abonnement na afloop van de eerste periode te verlengen. Je bepaalt zelf of je wel of niet door wilt gaan. Abonnementen van Nederlandstalige bladen moeten echter wel tijdig worden opgezegd. Buitenlandse titels lopen in principe automatisch af.

5. ISS lost het voor je op in het buitenland! Als abonnee is het vaak lastig en tijdrovend om te communiceren met name met buitenlandse uitgevers. De klantenservice van ISS staat altijd voor je klaar om je adres te wijzigen, een ontbrekend nummer na te sturen en al je andere abonnementsbelangen te behartigen

6. Ruim 30 jaar ervaring! ISS bestaat al meer dan 30 jaar. Gedurende die periode maakten vele honderdduizenden studenten gebruik van deze unieke service. ISS is dan ook een vertrouwd begrip op de universiteiten en hogescholen en op de vele andere onderwijsinstituten in Nederland.